• s1.jpg
  • s4.jpg
  • s5.jpg
  • s6.jpg

Witamy na stronie Stowarzyszenia Lokalna Grupa Rybacka „Nasza Krajna i Pałuki”.

Jesteśmy organizacją pozarządową działającą na mocy umowy ramowej z Samorządem Województwa Kujawsko-Pomorskiego. Swoim działaniem obejmujemy powiększony od 2015 roku obszar 10 gmin: Nakło n. Notecią, Sadki, Szubin, Mrocza, Więcbork, Sępólno Krajeńskie, Kamień Krajeński, Żnin, Gąsawa, Rogowo.

Zapraszamy wszystkie osoby, organizacje, samorządy oraz przedsiębiorców, którzy chcieliby z nami współpracować w zakresie pełnienia naszej misji lub chcieliby uzyskać dofinansowanie w ramach Programu Operacyjnego Rybactwo i Morze oś. 4.

Zarząd Stowarzyszenia LGR „Nasza Krajna i Pałuki”

Strona główna / Doradztwo / Walne Zebranie Członków 2019
banery_lewe_mrrw
banery_lewe_mr
banery_lewe_por

Współpracujemy z

opzwwb
pfp
kpzpip
zszs
Gospodarstwo Rybackie Ślesin Sp. z o.o.
pdkip
banery_aw
pankarp

Zapraszamy do zapisania się do newslettera.

mapa inwestycji

Walne Zebranie Członków 2019
środa, 06 marca 2019 11:27

ZAPROSZENIE NA WALNE ZEBRANIE CZŁONKÓW

Szanowni Państwo

Działając na podstawie § 22 ust.4 pkt. 4 Statutu Stowarzyszenia Lokalnej Grupy Rybackiej „Nasza Krajna i Pałuki” serdecznie zapraszamy na Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia.

Termin: 21 marca 2019r. (czwartek), godz. 13:00-15.00

Miejsce: Przystań Nakielska, ul. Notecka 4; 89-100 Nakło nad Notecią

Zgodnie ze statutem „W Walnym Zebraniu Członków winna uczestniczyć co najmniej 1/3 członków uprawnionych do głosowania w pierwszym terminie, a w drugim terminie, który następuje 10 minut później tego samego dnia może ono skutecznie obradować bez względu na liczbę uczestników, chyba że statut stanowi inaczej” Drugi termin posiedzenia ustala się zatem na godzinę 13.15.

Proponowany porządek posiedzenia:

1. Otwarcie posiedzenia i stwierdzenie poprawności obrad (quorum).

2. Wybór Przewodniczącego i Sekretarza posiedzenia.

3. Przyjęcie porządku posiedzenia.

4. Przedstawienie sprawozdania merytorycznego i finansowego z działalności Stowarzyszenia w roku 2018 i podjęcie stosownych uchwał

5. Przedstawienie sprawozdania Komisji Rewizyjnej za rok 2018 oraz stanowisko Komisji rewizyjnej w sprawie absolutorium dla Zarządu Stowarzyszenia Lokalnej Grupy Rybackiej „Nasza Krajna i Pałuki” i podjęcie stosownej uchwały.

6. Zmiany w Procedurze wyboru i oceny operacji oraz dokumentach jej towarzyszących, podjęcie odpowiednich uchwał.

7. Zmiany w lokalnych kryteriach wyboru i podjęcie stosownej uchwały.

8. Przedstawienie propozycji wysokości składek członkowskich na rok 2019 i podjęcie stosownej uchwały.

9. Sprawy różne, wolne głosy i wnioski.

10. Zakończenie posiedzenia ok. godz. 15.00

Z uwagi na wagę podejmowanych uchwał proszę o potwierdzenie przybycia do dnia 18 marca 2019 r. (poniedziałek)

pod numerem tel. 690 984 318 lub przesłania potwierdzenia e-mail na adres: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.